Φάνης Σπανός: Προχωρούμε μπροστά. Δεν χάνουμε χρόνο. Δεν χάνουμε ούτε μια ημέρα!

Γράφτηκε από
Φάνης Σπανός: Προχωρούμε μπροστά. Δεν χάνουμε χρόνο. Δεν χάνουμε ούτε μια ημέρα! fsk2 1 950x641

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” πραγματοποίησαν περιοδεία σε περιοχές του Δήμου Καρπενησίου, την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

«Ξεκινήσαμε χθες το πρωί από τον Τυμφρηστό για να βρεθούμε έπειτα σε περιοχές του Δήμου Καρπενησίου. Περιοχές που τις έχουμε περπατήσει ξανά τα προηγούμενα χρόνια και στις οποίες παρεμβαίνουμε με οδικά και άλλα έργα», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους συμπολίτες μας:

  • Στη Δ.Ε. Φουρνά για έργα που σε εξέλιξη, όπως το Κειμηλιαρχείο, αλλά και για την πορεία μετεγκατάστασης του Πυροσβεστικού κλιμακίου.
  • Στη ΔΕ Κτημενίων για τα οδικά που εκτελούνται και την ανάδειξη της ιστορικής Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δομνιανών.
  • Στο Κρίκελο, για τα έργα που είναι σε εξέλιξη στο επαρχιακό δίκτυο σύνδεσης με την Ροσκά και τον Πρόδρομο και για όσα ακολουθούν επί του οδικού άξονα σύνδεσης της ΔΕ Δομνίστας με τη ΔΕ Ποταμιάς.
  • Στον Προυσσό, για τα έργα αντιμετώπισης βραχοπτώσεων, τη βελτίωση της σύνδεσης με την Αιτωλοακαρνανία και τις δράσεις μας για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού.
  • Στο Μεγάλο Χωριό τους ενημερώσαμε για τις διαπλατύνσεις που κάνουμε στον κεντρικό οδικό άξονα και τις παρεμβάσεις μας για να αναβαθμίσουμε το τουριστικό προϊόν. Κορυφαία παρέμβαση είναι τα έργα αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου, αλλά και οι υποστηρικτικές δράσεις μας για τη διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων στην περιοχή.

»Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Παρασκευή, στις 5μμ. στο εκλογικό μας κέντρο στο Καρπενήσι. Εκεί θα μιλήσουμε για όσα έγιναν και όσα θα υλοποιηθούν από τις 9 Οκτωβρίου. Προχωρούμε μπροστά. Δεν χάνουμε χρόνο. Δεν χάνουμε ούτε μια ημέρα!».

Κατηγορίες άρθρου:
Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *