Φάνης Σπανός: Αποκτήσαμε μια σχέση δυνατή, γιατί μαζί παλέψαμε και πετύχαμε πολλά για τη Λαμία και όλη την Στερεά Ελλάδα!

Γράφτηκε από
Φάνης Σπανός: Αποκτήσαμε μια σχέση δυνατή, γιατί μαζί παλέψαμε και πετύχαμε πολλά για τη Λαμία και όλη την Στερεά Ελλάδα!                                    1 950x713

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φθιώτιδας της παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” ολοκλήρωσαν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, τις επισκέψεις σε όλες τις περιοχές του Δήμου Λαμιέων, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

«Ολοκληρώσαμε τις επισκέψεις μας στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την αγαπημένη Λαμία! Την πόλη στην οποία 4 χρόνια πριν ήμουν ομολογουμένως ένα άγνωστο πρόσωπο. Και αυτός ήταν ένας λόγος παραπάνω για να εκτιμήσω ακόμη περισσότερο τη στήριξή σας, που έγινε εμπιστοσύνη. Την εμπιστοσύνη που έγινε αγάπη!» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«4 χρόνια μετά, που ζήσαμε μαζί τόσα και τόσα, χαίρομαι να συναντώ τους αμέτρητους φίλους και γνωστούς, όπως χθες που περιοδεύσαμε στον Γοργοπόταμο, τις Βαρδάτες, το Κρίκελο, τη Δαμάστα, την Ηράκλεια, το Μοσχοχώρι, το Κόμμα, τις Μεξιάτες, τους Κομποτάδες, την Υπάτη, αλλά και τις προηγούμενες μέρες στο Λειανοκλάδι, αλλά και στο εμπορικό κέντρο της πόλης!

»Αποκτήσαμε μια σχέση δυνατή, γιατί μαζί παλέψαμε και πετύχαμε να φέρουμε πάλι στην καρδιά της Ελλάδας το ράλλυ Ακρόπολις. Μαζί αναβιώσαμε την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και τώρα συγχρηματοδοτούμε και δουλεύουμε το κορυφαίο αναπτυξιακό έργο της μετεξέλιξης του χώρου της ΠΕΛ.

»Συνεργατικά και μεθοδικά δουλεύουμε ακόμη για να παραδώσουμε το Εκκλησιαστικό Μουσείο της Μητρόπολης Φθιώτιδας, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας, να διασώσουμε και να αναδείξουμε περαιτέρω το Κάστρο της Λαμίας. Να προστατεύσουμε τα χωριά του Σπερχειού, αλλά και να φέρουμε σε κάθε νοικοκυριό το δίκτυο φυσικού αερίου.

»Σας ευχαριστώ για κάθε βλέμμα και κάθε χαμόγελο! Και σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί για τον υψηλότερο στόχο που έχουμε θέσει, να αποκτήσει η Περιφέρειά μας το δικό της «σπίτι», εδώ στην έδρα μας. Ένα σύγχρονο Διοικητήριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην πόλη της Λαμίας!»

Κατηγορίες άρθρου:
Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *