Γενικός Γραμματέας ο Φάνης Σπανός στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Γράφτηκε από
Γενικός Γραμματέας ο Φάνης Σπανός στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας                                                  950x560

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Βοιωτίας Ιωάννης Περγαντάς.

Το νέο 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε για πρώτη φορά την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, και συγκροτήθηκε σε σώμα. Κατόπιν ψηφοφορίας, το νέο Προεδρείο της ΕΝ.ΠΕ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Απόστολος Τζιτζικώστας
Α΄Αντιπρόεδρος: Νίκος Χαρδαλιάς
Β΄Αντιπρόεδρος: Γιώργος Χατζημάρκος
Γενικός Γραμματέας: Φάνης Σπανός
Ταμίας: Χρήστος Μιχαλάκης

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Εκφράζω θερμά συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα μας Πρόεδρο Απόστολο Τζιτζικώστα, στο προεδρείο και σε όλα τα μέλη του νέου μας Δ.Σ. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους για την τιμή και την εμπιστοσύνη τους να αναλάβω Γενικός Γραμματέας της Ένωσης.

»Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε άοκνα και συνεργατικά για την εδραίωση και ενίσχυση του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Θέλουμε ισχυρές Περιφέρειες, κοντά στον πολίτη. Αξιώνουμε τις αρμοδιότητες, τους πόρους, αλλά και τις μεταρρυθμίσεις, που θα επιτρέψουν στις Περιφέρειες της χώρας να μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των συμπολιτών μας».

Κατηγορίες άρθρου:
Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *