Επίσκεψη του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, Ιωάννη Μπούγα στη Θεσσαλία

Γράφτηκε από
Επίσκεψη του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, Ιωάννη Μπούγα στη Θεσσαλία Image 2023 10 13 at 2

O Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Φωκίδας, Ιωάννης Μπούγας μετέβη σήμερα στη Θεσσαλία, προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, εν όψει των επαναληπτικών Αυτοδιοικητικών Εκλογών της 15ης Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, από τη ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων πραγματοποιήθηκε περιοδεία, η οποία ξεκίνησε από την Καλαμπάκα και συνεχίστηκε στην Πύλη, όπου έγινε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα.

Από κοινού με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης στην περιοδεία του στις λαϊκές αγορές και τα καταστήματα της περιοχής μετείχαν επίσης οι Βουλευτές Τρικάλων κ.κ. Αθανάσιος Λιούτας και Αικατερίνη Παλιούρα-Παπακώστα, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Πύλης κ. Αλέξανδρος Αραπογιάννης, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Τρικάλων κ. Ηλίας Τσιμπίδας, η Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Μετεώρων κα Αγορίτσα Ντούλα, η Ταμίας της ΔΕΕΠ κα Μαρία Σιουτέρη, η Υπεύθυνος Τουρισμού ΔΕΕΠ κα Μελπομένη Στεφοπούλου, η Γραμματέας της ΔΕΕΠ κα Μάνη Γιαννοτάκη, μέλος της ΔΕΕΠ κα Παναγιώτα Ματαλιά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας, συνεργάτες του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα, καθώς και υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Ο κ. Μπούγας δήλωσε ότι «είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλίας. Όπως επανειλημμένα έχει πει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι Περιφερειάρχες είναι άμεσοι συνεργάτες της Κυβέρνησης και πρέπει να ενστερνίζονται το όραμα της για την περιφερειακή ανάπτυξη. Ο Κώστας έχει δώσει απτά δείγματα για τον τόπο του, το έργο του και την αποτελεσματικότητά του. Με τις συνθήκες που αντιμετωπίζει σήμερα η Θεσσαλία, είναι ο πιο κατάλληλος να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα, να αναδημιουργήσει τις καταστραφείσες υποδομές, να δώσει προοπτική ανάπτυξης στον τόπο, αλλά και να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους που θα διατεθούν. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες της Θεσσαλίας θα του δώσουν ξανά αυτή τη δυνατότητα την προσεχή Κυριακή.»

Κατηγορίες άρθρου:
Δικαιοσύνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *