Φάνης Σπανός: Επιμένουμε σοβαροί και συνεπείς, αλλά πρωτίστως παρόντες, πριν αλλά και μετά την 8η Οκτωβρίου!

Γράφτηκε από
Φάνης Σπανός: Επιμένουμε σοβαροί και συνεπείς, αλλά πρωτίστως παρόντες, πριν αλλά και μετά την 8η Οκτωβρίου! fsl5 950x603

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Εύβοιας της παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” πραγματοποίησαν περιοδεία σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

«Στον Δήμο Χαλκιδέων βρεθήκαμε την Παρασκευή για να συναντηθούμε και πάλι με συμπολίτες μας από τη Νέα Λάμψακο, τον Άγιο Νικόλαο, το Βασιλικό, τα Φύλλα, το Αφράτι και τον Μύτικα. Περιοχές, όπου έχουμε βρεθεί σε ευχάριστες, δημιουργικές, αλλά και σε δύσκολες στιγμές.

»Είδαμε ξανά γνώριμα, φιλικά μας πρόσωπα και μιλήσαμε για τα αντιπλημμυρικά έργα στο Λήλαντα και την απόφασή μας να απομακρύνουμε σπίτια για να ανοίξουμε το «δέλτα» του ποταμού. Αυτό, που ζητούν όλοι, αλλά κανείς δεν τολμούσε να το κάνει. Εμείς, ξεκινάμε και -με τη δική σας στήριξη- θα συνεχίσουμε, για να θωρακίσουμε πλήρως τον τόπο μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Παράλληλα, στο Ληλάντιο χρηματοδοτούμε ή και υλοποιούμε σειρά έργων, όπως το οδικό Αφράτι – Πισσώνας ή το Κάστρο των Φύλλων. Στη Νέα Αρτάκη, που ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας μας, το παραλιακό μέτωπο έχει ήδη αλλάξει θεαματικά! Χαιρόμαστε γιατί… όλοι το χαίρονται και συνεχίζουμε με την τελική φάση του έργου, προκειμένου να αναδείξουμε την παραθαλάσσια προσφυγούπολη.

»Στη Δροσιά, βελτιώνει αισθητά την οδική ασφάλεια ο κόμβος στη διασταύρωση της “Αγ. Παρασκευής”. Σχολικά και άλλα έργα ή παρεμβάσεις της Περιφέρειας, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και ενισχύουν τους επαγγελματίες και παραγωγούς μας, από τη Δημοτική Ενότητα Ανθηδόνας. Έναν τόπο, που θέλουμε να αναδείξουμε για τον Πολιτισμό με το αρχαίο λιμάνι Ανθηδόνας, το τουριστικό του προϊόν, όπως και για τα προϊόντα αυτής της γης.

»Μπορούμε και πρέπει να δουλέψουμε μαζί για να πετύχουμε. Χωρίς διαχωρισμούς. Χωρίς κραυγές και ανέξοδες υποσχέσεις. Επιμένουμε σοβαροί και συνεπείς, αλλά πρωτίστως παρόντες, πριν αλλά και μετά την 8η Οκτωβρίου!».

Φάνης Σπανός: Επιμένουμε σοβαροί και συνεπείς, αλλά πρωτίστως παρόντες, πριν αλλά και μετά την 8η Οκτωβρίου! fsl1
Κατηγορίες άρθρου:
Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *