Σύλληψη καλλιεργητή ναρκωτικών στη Ρόδο

Γράφτηκε από
Σύλληψη καλλιεργητή ναρκωτικών στη Ρόδο

Συνελήφθη σε χωριό της Ρόδου, από αστυνομικούς του του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής υφιστάμενου σχεδίου ενεργειών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων, εντοπίσθηκε προ ημερών εντός ρεματιάς σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή αναπτυγμένη καλλιέργεια κάνναβης, η οποία τέθηκε άμεσα σε διακριτική επιτήρηση.

Χθες το μεσημέρι, ο δράστης μετέβη στο χώρο της φυτείας προκειμένου να προβεί καλλιεργητικές εργασίες, ωστόσο ακινητοποιήθηκε από επιτηρούντες αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση.Όπως διαπιστώθηκε η φυτεία κάνναβης αποτελούνταν από 53 δενδρύλλια που έφταναν σε ύψος τα 2,2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με βελτιωτικά εδάφους, πλαστικό σωλήνα άρδευσης και γεωργικό εργαλείο σκαλίσματος.

Επίσης, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο δράστης για προσεγγίζει την περιοχή της φυτείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *