Νέο πρόγραμμα «Πιστοποιημένοι Συνεργάτες ΔΕΔΑ» για τη Στερεά Ελλάδα

Γράφτηκε από
Νέο λογότυπο ΔΕΔΑ  Νέο πρόγραμμα «Πιστοποιημένοι Συνεργάτες ΔΕΔΑ» για τη Στερεά Ελλάδα        logo         2

Το νέο πρόγραμμα με τίτλο «Πιστοποιημένοι Συνεργάτες ΔΕΔΑ», το οποίο θα ξεκινήσει από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θα παρουσιάσουν εκπρόσωποι της εταιρείας σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα του φυσικού αερίου (μηχανικοί, θερμοϋδραυλικοί, εγκαταστάτες κ.ά.) και επιθυμούν, εφόσον πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, να αποτελέσουν πιστοποιημένοι συνεργάτες της ΔΕΔΑ, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στους καταναλωτές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση των επαγγελματιών αναφορικά με τα προνόμια και τις υποχρεώσεις τόσο των συνεργατών όσο και της ΔΕΔΑ, τον αριθμό των συνεργατών σε κάθε μία από τις πόλεις της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία (Χαλκίδα, Λαμία, Θήβα, Λιβαδειά, Καρπενήσι, Στυλίδα, Άμφισσα), αλλά και την αμοιβή τους για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η εκδήλωση για το νέο πρόγραμμα «Πιστοποιημένοι Συνεργάτες ΔΕΔΑ» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:00 στο Lucy Hotel, στην αίθουσα Αρέθουσα (Βουδούρη 10, Χαλκίδα. Ώρα προσέλευσης 18:30).

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η συμπλήρωση φόρμας συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους έως τις 27 Ιουνίου 2023. Η φόρμα συμμετοχής είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ στον σύνδεσμο που θα βρείτε εδώ.

Κατηγορίες άρθρου:
Ενέργεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *