Νέος φωτισμός σε κόμβους του οδικού δικτύου της Βοιωτίας

Γράφτηκε από
Νέος φωτισμός σε κόμβους του οδικού δικτύου της Βοιωτίας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και συμβασιοποίησε ήδη το έργο: «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού κόμβων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Βοιωτίας», αρχικού προϋπολογισμού ύψους 600.000 ευρώ. Αντικείμενο του έργου είναι:

  • Η κατασκευή νέου ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιβαδειάς, καθώς και στην επαρχιακή οδό Αγ. Δημητρίου-Καρυάς, στον κόμβο εισόδου της Καρυάς.
  • Η συντήρηση για 24 μήνες του οδικού ηλεκτροφωτισμού του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. Η συντήρηση συνίσταται στην επισκευή ή την αντικατάσταση τμημάτων που έχουν υποστεί βλάβες ή ζημιές, έτσι ώστε ο ηλεκτροφωτισμός να βρίσκεται πάντα σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός δήλωσε: «Παρεμβαίνουμε στην Π.Ε. Βοιωτίας με νέα έργα οδικού ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιβαδειάς, καθώς και στην επαρχιακή οδό Αγ. Δημητρίου-Καρυάς.

»Παράλληλα, εξασφαλίζουμε και την συντήρηση για 24 μήνες του οδικού ηλεκτροφωτισμού του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Βοιωτίας, ώστε να κρατάμε τους δρόμους μας καλά φωτισμένους και ασφαλείς. Πρόκειται για παρέμβαση με αρχικό προϋπολογισμό 600.000 ευρώ, που έρχεται να προστεθεί στο βασικό έργο συντήρησης του οδικού δικτύου της Βοιωτίας».

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά τόνισε: «Το έργο του ηλεκτροφωτισμού είναι ένα έργο απολύτως χρήσιμο για την ασφάλεια των οδηγών. Είναι ένα ουσιαστικό έργο υποδομής που απαντά στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών μας και εκσυγχρονίζει την εικόνα της Βοιωτίας, όπως άλλωστε της αξίζει».

Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *