Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου και νέες συνδέσεις καταναλωτών στη Λαμία

Γράφτηκε από
Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου και νέες συνδέσεις καταναλωτών στη Λαμία                         950x697

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα της ΔΕΔΑ (θυγατρική της ΔΕΠΑ Υποδομών) για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Λαμίας. Αυτό το διάστημα, ξεκινάει ακόμη ένας κύκλος κατασκευαστικών εργασιών και οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές, οικιακοί και εμπορικοί, μπορούν να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια οικονομική, εύκολη στη χρήση και φιλική προς το περιβάλλον μορφή ενέργειας.

Ειδικότερα, οι εργασίες επέκτασης του δικτύου προγραμματίζεται να ξεκινήσουν στην περιοχή των Γαλανέικων εντός του Φεβρουαρίου και θα εξελιχθούν σε δύο φάσεις, σύμφωνα με τους παρακάτω χάρτες. Για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών και τον έγκαιρο και αποτελεσματικό συντονισμό με τον Δήμο Λαμιέων, με τη μικρότερη δυνατή όχληση, ενθαρρύνουμε τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι επιθυμούν τη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (www.deda.gr/map/).

Σημειώνεται ότι φέτος η ΔΕΔΑ προσφέρει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές, με μοναδική προϋπόθεση την έγκαιρη ενεργοποίηση της σύνδεσής τους από την κατασκευή της παροχής.

Εικόνα που περιέχει χάρτης, κείμενο, Άτλας, διάγραμμα

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα  Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου και νέες συνδέσεις καταναλωτών στη Λαμία PmamgNhChaIUbfkpRokhVNDVm9piEXi7i kbLMwwCiHzwijT83yHs7W98yP0 mqBRzQ05 9LX5XoqK6l7w8d2YnELcZnlqLJXEtpN pkuS1jykEUjKxP41A3jg4C5cSV 5hHdavVJaEBWCTpTruJ g

Εικόνα που περιέχει χάρτης, διάγραμμα, κείμενο, Σχέδιο

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα  Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου και νέες συνδέσεις καταναλωτών στη Λαμία akO8vvFaIP0QD4R3iTEpolCY2r7LlF2oeqKqszYhOXFI8cNRAZ7tYo3mitBOls7RXY EklckxZAfkRzxcZ58 ON iSNK9zq l9nw4aJOS6FrVraKp1NwT 7nEduWtIct2C9EYAfuK9AL68V 5S342g

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Ενέργεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *