Φάνης Σπανός: Συνοδοιπόροι μας και συμμαχητές οι Δήμαρχοι για την ανάπτυξη της Φθιώτιδας

Γράφτηκε από
Φάνης Σπανός: Συνοδοιπόροι μας και συμμαχητές οι Δήμαρχοι για την ανάπτυξη της Φθιώτιδας spanos

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας είχαν σήμερα, Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, την πρώτη συνάντηση εργασίας με όλους τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαιωάννου, ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος, ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης και ο Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου. Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

  • Έργα που είναι επιλέξιμα προς ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ ή σε άλλα προγράμματα.
  • Η πλήρης ετοιμότητα του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΣΚΑΠΑΝΗ ΑΕ», που μπορεί πλέον να καλύψει την ανάγκη τεχνικής υποστήριξης των Δήμων στην ωρίμανση έργων.
  • Προτεραιότητες σε έργα και δράσεις για την Π.Ε. Φθιώτιδας, όπως έχουν αποτυπωθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2024 και το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
  • Ειδικά ζητήματα, όπως η λειτουργία του Νοσοκομείου Λαμίας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Υπηρετούμε τον τόπο με βασικούς συνοδοιπόρους και συμμαχητές, στα εύκολα και στα δύσκολα τους Δήμους μας! Είχαμε σήμερα μια πρώτη συνάντηση με τους Δημάρχους της Φθιώτιδας, προκειμένου να συντονίσουμε το βηματισμό μας σε επίπεδο έργων, παρεμβάσεων, αλλά και ειδικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή. Αναπτύσσουμε διαρκή συνεργασία για να προωθήσουμε μαζί όλα εκείνα τα έργα και τις δράσεις που οφείλουμε στους συμπολίτες μας!».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας τόνισε: «Συναντηθήκαμε με όλους τους Δημάρχους της Φθιώτιδας, βάλαμε τα πλαίσια της συνεργασίας μας για την επόμενη πενταετία και συμφωνήσαμε ότι θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και σε εγρήγορση για να αντιμετωπίζουμε μαζί τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας. Αυτός είναι ο κοινός μας στόχος, αυτή είναι η κοινή μας αποστολή. Συνεργαζόμαστε με κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την ανάπτυξη της Φθιώτιδας».

Κατηγορίες άρθρου:
Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *