Φάνης Σπανός: Συνεχίζουμε το κοινό μας ταξίδι προς το μέλλον που αξίζει στη Βοιωτία και σε όλη τη Στερεά Ελλάδα!

Γράφτηκε από
Φάνης Σπανός: Συνεχίζουμε το κοινό μας ταξίδι προς το μέλλον που αξίζει στη Βοιωτία και σε όλη τη Στερεά Ελλάδα! fsliv3 950x403

Ηχηρό μήνυμα έστειλε η Βοιωτία το βράδυ της Τετάρτης 04 Οκτωβρίου 2023, από την πολιτική εκδήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού, που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο της περιφερειακής παράταξης: «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» στην πόλη της Λιβαδειάς.

Παρουσία του Βουλευτή ΝΔ Λευτέρη Κτιστάκη, του Δημάρχου Λεβαδέων  Ιωάννη Ταγκαλέγκα, των πρώην Βουλευτών Ανδρέα Κουτσούμπα και Γιάννη Καράμπελα, του πρώην Νομάρχη Βοιωτίας Νίκου Στάμου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη, του υποψήφιου Δημάρχου Λεβαδέων Δημήτρη Καραμάνη, εκπροσώπων αρχών και φορέων του τόπου, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός αναφέρθηκε ευθύς εξαρχής στον απροσδόκητο χαμό του Γιάννη Μαλούχου, ο οποίος είχε διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Επέλεξε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους της προεκλογικής ομιλίας και να απαριθμήσει μικρές και μεγάλες νίκες για τη Βοιωτία, όπως η δέσμη έργων στην Κωπαΐδα (αρδευτικό Υλίκης, πλωτό Υλίκης, θυροφράγματα, δίκτυα) και οι εργασίες που προχωρούν εντατικά στα κτίρια του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας για τη στέγαση τμημάτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου.

Ομοίως, τα σημαντικά έργα αστικής ανάπλασης σε Θήβα – Αλίαρτο – Λιβαδειά, τα μεγαλόπνοα έργα προστασίας και ανάδειξης στο Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού, τα απολύτως αναγκαία έργα οδοποιίας και αντιπλημμυρικής θωράκισης που υλοποιήθηκαν ή συνεχίζονται, την ανάπτυξη δικτύου φυσικού αερίου στη Λιβαδειά και τη Θήβα, όπως και το έργο αξιοποίησης της Οικίας Σφουντούρη για την επέκταση του Μουσείου Θυμάτων Ναζισμού στο Δίστομο, το οποίο ξεκινά πλέον.

Επεσήμανε τις πολλές «νίκες για το αύριο, που έχουν ήδη κερδηθεί», όπως είπε και ενδεικτικά αναφέρθηκε στο υπερδιπλάσιο νέο ΕΣΠΑ και τις συνολικές χρηματοδοτήσεις ύψους 1,2 δισεκ. ευρώ, από όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα για την ανάπτυξη της Βοιωτίας και όλης της Στερεάς Ελλάδας.

Τόνισε ακόμη τη σημαντική πρόοδο στην υλοποίηση της ΟΧΕ Ασωπού, που αποδίδει πλέον στην πράξη. Σημαντικό σκέλος στην ομιλία του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού αποτέλεσαν τα έργα και οι δράσεις κοινωνικής μέριμνας, ενώ προανήγγειλε ένα νέο πλέγμα μέτρων στήριξης ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας μας.

Με βάση όσα έγιναν και όσα έχουν ήδη δρομολογηθεί, ο Φάνης Σπανός ζήτησε από τους πολίτες της Βοιωτίας: «Να μας δώσετε την εντολή να συνεχίσουμε. Με περισσότερα εργαλεία στη διάθεσή μας. Να συνεχίσουμε το κοινό μας ταξίδι με μια και μόνο κατεύθυνση. Μπροστά. Στο μέλλον που αξίζει στη Βοιωτία και σε όλη την Στερεά Ελλάδα!»

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Βοιωτίας. «Άνθρωποι, που έχουν κερδίσει επάξια την αναγνώριση της κοινωνίας και όχι την… εύκολη αναγνωρισιμότητα! Άνθρωποι ικανοί να δουλέψουν σκληρά για τον τόπο», κατέληξε ο Φάνης Σπανός εν μέσω χειροκροτημάτων.

Κατηγορίες άρθρου:
Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *