Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Καστοριάς

Γράφτηκε από
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Καστοριάς                  950x526

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Καστοριάς με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, μετά από το σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε στις 17 Ιουνίου, κατόπιν συνεννόησης του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Θωμά Μάνο.

Το αίτημα προέκυψε εξαιτίας των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, ενώ η ανταπόκριση τόσο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όσο και της  Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ήταν άμεση, με αποτέλεσμα να εκδοθεί η προαναφερθείσα απόφαση, με στόχο την αποκατάσταση των ζημιών.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη, για τις άμεσες ενέργειές τους, καθώς επίσης και τον Αντιπεριφερειάρχη, Θωμά Μάνο, που από την πρώτη στιγμή έδειξε το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον του.

Ευχαριστεί, επίσης όλους τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων για την πολύ καλή συνεργασία τους σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Περιβάλλον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *