Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας-Λιβαδειάς

Γράφτηκε από
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας-Λιβαδειάς

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει ότι, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας-Λιβαδειάς, με σκοπό την ομαλή, εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, καθώς και την αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, λόγω εκτέλεσης εργασιών κοπής δένδρων.

Συγκεκριμένα, με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας-Λιβαδειάς, στο ύψος της γέφυρας Πολυδρόσου (Σ.Σ. Λιλαίας), αύριο Πέμπτη 6-7-2023 και από ώρες 8:30 έως 15:00.

Η κίνηση όλων των οχημάτων (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), θα διεξάγεται από την Επαρχιακή Οδό Γραβιάς-Αμφίκλειας (Γραβιά-Μαριολάτα-Λιλαία-Πολύδροσο-Αμφίκλεια).

Επίσης, με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, θα ισχύσει προσωρινή και πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων, άνω των 3,5 τόνων, ομοίως την Πέμπτη 6-7-2023 και από ώρες 8:30 έως 15:00, από την 74,000 χ/θ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας-Λιβαδειάς (Παλιός Λεβέντης), έως όρια με Νομό Φθιώτιδας (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία).

Η κίνηση των ανωτέρω οχημάτων θα διεξάγεται από την Επαρχιακή Οδό Λιβαδειάς-Αταλάντης προς Π.Α.Θ.Ε., ενώ από την διακοπή κυκλοφορίας, εξαιρούνται τα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα τροφοδοσίας που κινούνται έως την Αμφίκλεια Φθιώτιδας και αντιστρόφως.

Περαιτέρω, εξακολουθεί να ισχύει το ρυθμιστικό πλαίσιο της παρ. 8 του άρθρου 2 του Νόμου 4388/2016 (απαγόρευση διέλευσης μηχανοκίνητων οχημάτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο οδικό δίκτυο που χρησιμοποιείται παραπλεύρως και εναλλακτικά των αυτοκινητοδρόμων και οδών ταχείας κυκλοφορίας).

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Κατηγορίες άρθρου:
Οδική Ασφάλεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *