Ο Δήμος Λεβαδέων απέσπασε 3 βραβεία στα OTA Awards 2019-2023

Γράφτηκε από
Ο Δήμος Λεβαδέων απέσπασε 3 βραβεία στα OTA Awards 2019-2023 OTA Awards 2019 2023 950x1267

Τρία βραβεία απέσπασε ο Δήμος Λεβαδέων στα OTA Awards 2019-2023, που πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, έλαβε

  • Το 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Κοινωνική Αλληλεγγύη και Συνοχή-Ένταξη Προσφύγων και Μεταναστών στην Τοπική Κοινωνία» για την επιτυχημένη υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “IncluCities” (2020-2023).
  • Τo 2o Βραβείο στην κατηγορία «Απασχόληση» για την αξιόλογη συνεισφορά του Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας του Δήμου στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας των πολιτών και
  • Βραβείο στην κατηγορία της «Ψηφιακής Καινοτομίας» και συγκεκριμένα, για την υλοποίηση του Έργου “Έξυπνες πινακίδες ενημέρωσης, δημοτικά περίπτερα πληροφοριών, έξυπνα παγκάκια” και την ουσιαστική συνεισφορά του στον εκσυγχρονισμό και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Τα Βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΤΑ Awards 2019-2023 είναι τα μοναδικά βραβεία τα οποία  απευθύνονται αποκλειστικά στους πρωτοβάθμιους και δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας δράσεις και έργα για την καινοτομία, τη βιωσιμότητα, την ποιότητα ζωής των πόλεων αλλά και τις υπηρεσίες προς τον πολίτη για το σύνολο της τετραετίας 2019-2023.

Παράλληλα, επιβραβεύουν τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που -όπως σημειώνουν οι διοργανωτές του εν λόγω θεσμού- “με σκληρή δουλειά καταφέρνουν να βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών τους με ταυτόχρονη βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων, αφήνοντας το δικό τους ξεκάθαρο αποτύπωμα στη κοινωνία”.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας επισημαίνει ότι αυτή η διάκριση αποτελεί το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας για τον καθορισμό, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων που συμβάλλουν στην δημιουργία ενός δίκαιου, έξυπνου και ισόρροπου Δήμου. Επίσης, ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συνεργάτες του, αιρετούς και υπηρεσιακούς, για την άρτια συνεργασία τους και την αξιόλογη συνδρομή τους στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών αναδεικνύοντας, μάλιστα, καλές πρακτικές που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για τους άλλους Δήμους της χώρας.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *