Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου Παπάγου

Γράφτηκε από

Το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου Παπάγου το οποίο εκσυγχρονίστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους περίπου 800 χιλιάδων ευρώ, εγκαινιάστηκε χθες, παρουσία και των παιδιών της ποδοσφαιρικής ομάδας Παπάγου, από τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Η.Αποστολόπουλο.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής και ο Αντιπεριερειάρχης Πολιτισμού Β. Γιαννακόπουλος.

Μετά από δεκαετίες και αφού ξεπεράστηκαν γραφειοκρατικά εμπόδια και  αγκυλώσεις, ικανοποιήθηκε ένα χρόνιο αίτημα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παπάγου και υλοποιήθηκαν έργα τα οποία κατέστησαν τον χώρο πλήρως κατάλληλο για να φιλοξενεί αγώνες ποδοσφαίρου ερασιτεχνικής και επαγγελματικής κατηγορίας.

Ειδικότερα οι εργασίες που έγιναν περιελάμβαναν: Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, προμήθεια και τοποθέτηση εστιών ποδοσφαίρου, μεταλλικής κερκίδας, στεγάστρων αναπληρωματικών παικτών, στεγάστρου διαιτητών, αντλητικού συστήματος, συστήματος αυτόματου ποτίσματος αγωνιστικού χώρου, νέας περίφραξης αλλά και προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων LED.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Μετά από σχεδόν 30 χρόνια και αφού καταφέραμε σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Η. Αποστολόπουλο και τις τεχνικές μας υπηρεσίες να ξεπεράσουμε τα γραφειοκρατικά εμπόδια, παραδίδουμε στους πολίτες και στα παιδιά του Παπάγου, ένα σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο για να παίζουν και να το χαίρονται. Για εμάς από την αρχή της θητείας μας, η δημιουργία ασφαλών και φιλόξενων αθλητικών υποδομών για τα παιδιά μας αποτέλεσε βασική προτεραιότητα. Σήμερα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί βλέπουμε μετά από καθυστερήσεις πολλών ετών, να χαίρονται αυτό το έργο τα παιδιά, γεγονός που μας γεμίζει με ιδιαίτερη συγκίνηση. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Η. Αποστολόπουλο για τη συνεργασία και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου που έλυσαν όλα τα χρονίζοντα προβλήματα, ώστε να ανάψει το πράσινο φως για την υλοποίηση αυτού του έργου».

«Αν δεν ήταν ο Γ. Πατούλης αυτό το έργο δεν θα είχε υλοποιηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Η. Αποστολόπουλος και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη αλλά και τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου για  τη συνεργασία, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και ουσιαστικό έργο, καθώς το γήπεδο στην οδ. Κύπρου είναι από τα τελευταία χωμάτινα γήπεδα της Αττικής. Είναι ένα έργο που το περιμέναμε επί πολλά χρόνια και το οποίο επιτέλους θα το χαίρονται οι δημότες και τα παιδιά μας».

Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *