Ο Δήμος Δελφών μηδένισε το χρέος του

Γράφτηκε από
Ο Δήμος Δελφών μηδένισε το χρέος του

Ο Δήμος Δελφών μηδένισε το χρέος του και ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία, σχεδιάζοντας και οικοδομώντας πάνω σε υγιή βάση την επόμενη μέρα!

Πιο συγκεκριμένα, η Οικονομική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης, 7ης Ιουνίου 2023, θα αποφασίσει την έγκριση του Ισολογισμού του 2021, ο πρώτος επί ημερών Καλλικρατικού Δήμου Δελφών που κλείνει με θετικό πρόσημο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η παρούσα Δημοτική Αρχή του Δήμου Δελφών, έως σήμερα προχώρησε στην έγκριση οκτώ ισολογισμών του Δήμου, από το 2014 έως το 2021, βάζοντας τέλος στις καθυστερήσεις ετών.

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, σε δήλωσή του σημειώνει: «Με σωστό προγραμματισμό, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, αλλά και με χρηστή διαχείριση, καταφέραμε να φτάσουμε σήμερα σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, όσον αφορά στα οικονομικά του Δήμου μας.

Η έγκριση οκτώ Ισολογισμών, στη διάρκεια τριάμισι ετών, καθώς και ο μηδενισμός του χρέους, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της επιτυχίας με την οποία στέφονται οι αποφάσεις μας σε επίπεδο οικονομικής πολιτικής, καθώς και του σεβασμού που αποδίδουμε στα χρήματα του Δήμου».

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *