Νέα παιδική χαρά στα Καμίνια

Γράφτηκε από
Νέα παιδική χαρά στα Καμίνια

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δόμησης και Αρχιτεκτονικού Δημήτρη Αράπη και  τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Αναστάσιο Πούλο επισκέφθηκαν χθες, την παιδική χαρά στην πλατεία  Γεννηματά, στα Καμίνια, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισής της.

Οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν έχουν στόχο την αναβάθμιση και τη λειτουργική αποκατάστασή της και περιελάμβαναν τοποθέτηση νέας περίφραξης, αντικατάσταση δαπέδου και συντήρηση των παιχνιδιών.

arapis-moralis-poulos  Νέα παιδική χαρά στα Καμίνια IMG 9149A 300x200

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Είμαι ικανοποιημένος που ανακαινίσαμε την παιδική χαρά στην  πλατεία Γεννηματά. Η υπηρεσία του Αρχιτεκτονικού και των Παιδικών Χαρών  κινήθηκε γρήγορα και τοποθέτησε νέα περίφραξη, αλλάξαμε το δάπεδο και συντηρήσαμε τα παιχνίδια, με αποτέλεσμα η παιδική χαρά να είναι πολύ πιο ανθρώπινη, πιο όμορφη αισθητικά και πιο φιλική και για τα παιδιά, αλλά και για τους γονείς.

Η ανακαίνιση της παιδικής χαράς ήταν αίτημα της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, το οποίο «έτρεξε» ο  Αντιδήμαρχος Δημήτρης Αράπης. Το μεγάλο πρόβλημα των παιδικών χαρών είναι οι φθορές που γίνονται κατά κύριο λόγο τις ώρες που είναι κλειστές. Δυστυχώς, αυτό το λυπηρό φαινόμενο συνεχίζεται και είναι χαρακτηριστικό ότι αναγκαζόμαστε να ανακατασκευάζουμε κάθε μήνα τις παιδικές χαρές. Είναι σαφές πως για να διατηρηθούν οι αλλαγές αυτές στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, οφείλουν όλοι να σέβονται τους κοινόχρηστους χώρους, πόσο μάλλον όταν αυτοί απευθύνονται σε παιδιά».

moralis-poulos-arapis  Νέα παιδική χαρά στα Καμίνια IMG 9119A 300x200

Ο Αντιδήμαρχος Δόμησης και Αρχιτεκτονικού Δημήτρης Αράπης, δήλωσε:
«Eίμαστε χαρούμενοι με την εικόνα της παιδικής χαράς στην πλατεία Γεννηματά, στα Καμίνια. Προέβημεν στην αντικατάσταση της περίφραξης με μία πιο όμορφη περίφραξη για τα παιδιά και είμαστε σε μία διαδικασία επισκευών, συντηρήσεων, αντικατάστασης δαπέδων σε όλες τις παιδικές χαρές του δήμου μας. Μέχρι το τέλος αυτού του χρόνου σίγουρα θα έχουν επισκευαστεί και θα έχουν συντηρηθεί όλες οι παιδικές χαρές του δήμου, παράλληλα με αυτές που ήδη έχουν ανακατασκευαστεί πλήρως».

anakainismenh-paidikh-chara-plateias-gennhmata  Νέα παιδική χαρά στα Καμίνια IMG 9098A 1 300x167

Ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Αναστάσιος Πούλος, σε δήλωσή του, επεσήμανε:
«Η ανακαίνιση της παιδικής χαράς ήταν ένα αίτημα της Κοινότητάς μας και χαίρομαι που έγινε πιο ανθρώπινη και για τα παιδιά και για τους γονείς. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι είναι δίπλα μας. Ευελπιστούμε να ελαττωθούν οι ζημιές και συνεχίζουμε για έναν ακόμα καλύτερο Πειραιά και μία ακόμα καλύτερη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα».

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *