Δίαθλο-IBU Cup 1: Από τον Απόστολο Αγγέλη η καλύτερη εμφάνιση στο Ίντρε της Σουηδίας

Γράφτηκε από
Δίαθλο-IBU Cup 1: Από τον Απόστολο Αγγέλη η καλύτερη εμφάνιση στο Ίντρε της Σουηδίας eoxa

Την πρώτη τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα IBU Cup του διάθλου πραγματοποίησαν οι έλληνες διαθλητές Απόστολος Αγγέλης, Νικόλαος Τσουρέκας, Αλέξανδρος Βάνιας και Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου.

Στην πρώτη σειρά των αγώνων που διεξήχθησαν στο Ίντρε της Σουηδίας, ο Απόστολος Αγγέλης είχε την καλύτερη παρουσία από την ελληνική ομάδα που συνολικά είχε μια μέτρια πρεμιέρα. Ο Μετσοβίτης αθλητής στο αγώνισμα των 10 χλμ. κατετάγη 103ος με 3 άστοχες βολές και χρόνο 28:51.8, ανάμεσα στους 135 αθλητές που έλαβαν μέρος.

Για τους κορυφαίους Έλληνες διαθλητές ξεκίνησε μια εξαιρετικά κρίσιμη αγωνιστική σεζόν. Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους για ένα περίπου 15νθήμερο στο Ίντρε της Σουηδίας η Εθνική ομάδα ξεκίνησε τους αγώνες της, με μεγάλους στόχους τις προκρίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών του 2023 και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022. Να υπενθυμίσουμε ότι επιδόσεις των αθλητών μας το διάστημα από 24 Νοεμβρίου 2021 έως 16 Ιανουάριου 2022 θα καθορίσουν την συμμετοχή ενός έλληνα αθλητή στην μεγαλύτερη χειμερινή διοργάνωση, τους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022».

Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *