Καλαμάτα: Συναυλία με μελωδίες των Bach, Vivaldi, Haendel και Teleman

Γράφτηκε από
Καλαμάτα: Συναυλία με μελωδίες των Bach, Vivaldi, Haendel και Teleman                                               Bach Vivaldi Haendel        Teleman

Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 και ώρα 20:00, το «Χειμωνιάτικο ταξίδι» επιστρέφει παρέα με τους διάσημους φίλους του J.S.Bach, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.

A. Vivaldi, G.F. Haendel και G. Ph.Telemann θα «συνοδεύσουν» μια σονάτα του J.S.Bach προσπαθώντας να αποδείξουν πως δικαίως υπήρξαν πιο διάσημοι από τον Bach στην περίοδο του Μπαρόκ.

Ταξιδευτές σε αυτή την μουσική περιπέτεια θα είναι η Katalin Kertesz (βιολί), ο Γιώργος Παυλάκος (φλάουτο με ράμφος) και ο Λουκάς Γεώργας (πιάνο). Το κοινό θα κληθεί να αποφασίσει με τα δικά του κριτήρια, ποιος τελικά είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εποχής του Μπαρόκ. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις, απλά η παρουσία σας και το θερμό χειροκρότημά σας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στο 27210-21881 κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή ή απλά στέλνοντας ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimodkal@gmail.com.

*Τονίζεται ότι όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε «αμιγείς χώρους» για εμβολιασμένους αλλά και νοσήσαντες, με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *