Φωκίδα: Ολοκλήρωση εργασιών ανάπλασης σε Σερνικάκι και Αγία Ευθυμία

Γράφτηκε από
Φωκίδα: Ολοκλήρωση εργασιών ανάπλασης σε Σερνικάκι και Αγία Ευθυμία

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης σε κοινόχρηστους χώρους στις Κοινότητες Σερνικακίου και Αγίας Ευθυμίας, αλλάζοντας σημαντικά την εικόνα των σημείων παρέμβασης. Το έργο με τίτλο «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων στην Δημοτική Ενότητα Άμφισσας», προϋπολογισμού 24.000,00 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις ΚΑΠ του 2023.

Στην Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας έγιναν εργασίες ανάπλασης στην κεντρική πλατεία και μπροστά από τον Ι.Ν. Γεννήσεως της Θεοτόκου, με νέα υποδομή και τοποθέτηση κυβόλιθων, ενώ στην Κοινότητα Σερνικακίου έγινε επένδυση με ακανόνιστες πλάκες της σκάλας στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου, καθώς και καθαρισμός δέντρων και θάμνων παραπλεύρως αυτής.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Άμφισσας, κ. Νικόλαος Λουπάκος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση μίας ακόμα παρέμβασης από το δήμο Δελφών, ενώ ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής επανέλαβε για μία ακόμα φορά πως κατά τη διάρκεια της θητείας που ολοκληρώνεται, η συνεργασία αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων, οδήγησε στην υλοποίηση ενός μεγάλου τεχνικού προγράμματος, κάνοντας παρεμβάσεις, μικρές και μεγάλες, οι οποίες συνολικά αλλάζουν την εικόνα του τόπου.

Φωκίδα: Ολοκλήρωση εργασιών ανάπλασης σε Σερνικάκι και Αγία Ευθυμία                                          899x1024

Κατηγορίες άρθρου:
Περιβάλλον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *