Ο Δήμος Πειραιά υποδέχθηκε το νέο έτος με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα

Γράφτηκε από
Ο Δήμος Πειραιά υποδέχθηκε το νέο έτος με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα

Με ένα φαντασμαγορικό, συγχρονισμένο υπερθέαμα από πολύχρωμα πυροτεχνήματα και βεγγαλικά που φώτισαν τον Πειραϊκό ουρανό, ο Δήμος Πειραιάς καλωσόρισε το 2024, καθώς και το Blue Star Delos, το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε στο μεγάλο λιμάνι, στέλνοντας μηνύματα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας για το Νέο Έτος.

Μοναδικές ήταν οι εικόνες που χάρισε ο Πύργος του Πειραιά, το δεύτερο ψηλότερο κτήριο στην Ελλάδα, το οποίο έδωσε το σύνθημα για την  αντίστροφη μέτρηση, με την φωταγωγημένη πρόσοψή του.  

Χρώμα, ρυθμός, ένταση και φως σκόρπισαν λάμψη στην πόλη και τη θάλασσα του Πειραιά, ακριβώς τη στιγμή της έλευσης του 2024, με ένα συγχρονισμένο υπερθέαμα πυροτεχνημάτων από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης και τον Πύργο του Πειραιά, μεταδίδοντας τη μαγεία των εορτών, σε ένα υπερθέαμα ορατό και από τις πέντε  Δημοτικές Κοινότητες, καθώς και από άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

ypodochi-neou-chronou  Ο Δήμος Πειραιά υποδέχθηκε το νέο έτος με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα 1224 300x200

«Για ακόμα μια χρονιά ο Πειραιάς υποδέχθηκε το νέο έτος με ένα μοναδικό υπερθέαμα από τον Πύργο του Πειραιά. Το  κτήριο σύμβολο αναγέννησης της πόλης μας έλαμψε και με μια εντυπωσιακή αντίστροφη μέτρηση, δημιούργησε μια μοναδική εικόνα, η οποία ήταν ορατή όχι μόνο σε όλη την πόλη αλλά και στο Λεκανοπέδιο. Ειδικά εφέτος που η εξωτερική όψη του Πύργου έχει ολοκληρωθεί, αυτή η όμορφη δράση έχει μια άλλη αξία και ελπίζω τα φώτα που έλαμψαν στον Πειραϊκό ουρανό να πρόσφεραν στιγμές χαράς και ελπίδας στους πολίτες.

Στόχος μας με τον στολισμό και τις εορταστικές μας δράσεις, ήταν να δημιουργήσουμε ένα κλίμα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας  και μάς ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι καθόλη τη διάρκεια των εορτών ακούμε πολλά θετικά σχόλια από τους δημότες μας και όχι μόνο. 

Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, δύναμη και ευημερία.

Καλή χρονιά σε όλους και ευτυχισμένο το 2024!».

Διοργάνωση: Διεύθυνση Εξωστρέφειας-DestinationPiraeus

Με την ευγενική υποστήριξη: ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, PIRAEUSTOWER ΑΕ, ΟΛΠ, NANNOSFIREWORKS

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *