Υπό εξέταση η ελεύθερη διέλευση των μελισσοκόμων παραπλεύρως της Εθνικής Οδού

Γράφτηκε από
Υπό εξέταση η ελεύθερη διέλευση των μελισσοκόμων παραπλεύρως της Εθνικής Οδού                                                           950x397

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εκπροσώπων των μελισσοκόμων με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Υποδομές, Νίκο Ταχιάο, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων που πραγματοποίησαν το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, οι μελισσοκόμοι μετέφεραν το ψήφισμα της συγκέντρωσής τους στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Συγκεκριμένα, συζήτησαν με την Υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου και με τον Υφυπουργό Υποδομών, Νίκο Ταχιάο, το αίτημά τους σχετικά με την ελεύθερη διέλευσή τους παραπλεύρως της Εθνικής Οδού.

Σύμφωνα με κοινή δήλωση των δύο αρμόδιων Υφυπουργών, ο ρόλος της μέλισσας και της μελισσοκομίας είναι αδιαμφισβήτητος και ως προς το περιβάλλον και ως προς την οικονομία της χώρας και θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ληφθούν υπόψιν τα αιτήματα των επαγγελματιών. Κατόπιν τούτου, έχει ήδη ανατεθεί στις υπηρεσίες του Υπουργείου η εξέταση των προϋποθέσεων βάσει των οποίων θα δίνεται στα μελισσοκομικά οχήματα άδεια εισόδου στις παράπλευρες οδούς.

Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών

Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *