Σύλληψη στην Πέλλα για πώληση ελαιολάδου αμφιβόλου ποιότητας

Γράφτηκε από
Σύλληψη στην Πέλλα για πώληση ελαιολάδου αμφιβόλου ποιότητας

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την πάταξη του παράνομου εμπορίου ελαιολάδου και την προστασία της δημόσιας υγείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα λαδιού αμφιβόλου ποιότητας.

Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης σε περιοχή της Πέλλας, συνελήφθη ημεδαπή γυναίκα, η οποία διαπιστώθηκε να ασκεί υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 31 πλαστικά δοχεία χωρητικότητας 5 λίτρων το καθένα, που περιείχαν έλαιο αμφιβόλου ποιότητας και προελεύσεως, ως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τα οποία απέκρυπτε σε όχημα ιδιοκτησίας της.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της ημεδαπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 668 πανομοιότυπα δοχεία των 5 λίτρων, που έφεραν ετικέτα με την ένδειξη «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» και περιείχαν έλαιο αμφιβόλου ποιότητας και προελεύσεως, για τα οποία δεν διέθετε τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα.

Συνολικά κατασχέθηκαν 699 δοχεία που περιείχαν 3.495 λίτρα ελαίου, δείγμα των οποίων θα αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Έδεσσας.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *