Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Αττική με πάνω από 2 χιλιάδες κροτίδες

Γράφτηκε από
Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Αττική με πάνω από 2 χιλιάδες κροτίδες

Συνελήφθησαν σε περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων, 2 άτομα, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, ενώ στην κατοχή τους συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.396 κροτίδες, 2 ναυτικοί πυρσοί και 450 ευρώ.

Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής συνέλαβαν 41χρονο στην περιοχή της Καλλιθέας, καθώς ο ανήλικος γιος του αποθήκευε κροτίδες στο υπνοδωμάτιό του, τις πυροδοτούσε και τις έρριπτε από το μπαλκόνι του ή σε εξωτερικούς χώρους, κάτι που απεικόνιζε σε φωτογραφίες και βίντεο που αναρτούσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Από τις κατ’ οίκον έρευνες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1.026 κροτίδες, ενώ σε βάρος και των δύο γονέων του ανήλικου, σχηματίσθηκε δικογραφία επιπλέον για έκθεση και παραμέληση εποπτείας ανήλικου.

Στην δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, συνελήφθη, σε περιοχή του Αγίου Δημητρίου, 33χρονος, ο οποίος στην κατοχή του και συγκεκριμένα εντός οχήματος έφερε 1.270 κροτίδες.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 100 κροτίδες, 2 ναυτικοί πυρσοί και 450 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *