Ο Μίνως Μάτσας τραγουδά στο Ρέθυμνο

Γράφτηκε από
Ο Μίνως Μάτσας τραγουδά στο Ρέθυμνο                                                                   950x493

Ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας έρχεται στις 25 Ιουλίου 2023για μια μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Ερωφίλη στο Ρέθυμνο στις 9 το βράδυ, σε διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνης.

Στην Κρήτη, όπου ο συνθέτης εμπνεύστηκε τις μουσικές για τη πετυχημένη σειρά “Το νησί“ και την κινηματογραφική ταινία “Καζαντζάκης” έρχεται να μας χαρίσει μια βραδιά με τα ωραιότερα τραγούδια του με συνοδοιπόρους του δύο εξαιρετικούς ερμηνευτές τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τη Μυρτώ Βασιλείου καθώς και 7 σολίστ μουσικούς.

Από την ξεχωριστή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο θρύλος της κρητικής μουσικής Βασίλης Σκουλάς, ο οποίος θα συμπράξει με το συνθέτη ξεδιπλώνοντας την τέχνη του που μαγεύει χρόνια το κοινό.

Τραγούδια από το ξεκίνημα της καριέρας του ως σήμερα, μουσικές από την διαδρομή του στον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και τη δισκογραφία προμηνύουν μια  βραδιά γεμάτη συναίσθημα και συγκίνηση.

Στον ειδυλλιακό χώρο της Φορτέτζας με τον συνθέτη στο πιάνο, το κοινό θα ταξιδέψει μέσα από τις μελωδίες, τους στίχους και τις εξαίσιες φωνές σε έναν τόπο μαγικό.

Τραγουδούν:

Κώστας Τριανταφυλλίδης καιΜυρτώ Βασιλείου

Συμμετέχει ο Βασίλης Σκουλάς

Παίζουν:

Αντώνης Ανδρέου,τρομπόνι

ΤάκηςΒασιλείου,κρουστά

Παρασκευάς Κίτσος, μπάσο

Γιώργος Μάτσικας, μπουζούκι

Ντίνος Χατζηιορδάνου, ακορντεόν

Πάρις Περυσινάκης, λύρα

Γιώργος Χατζόπουλος, κιθάρα

και ο συνθέτης στο πιάνο

Είσοδος Ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 21:00

Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *