Φωκίδα: Νέο δάπεδο στο κλειστό Γυμναστήριο Γραβιάς

Γράφτηκε από
Φωκίδα: Νέο δάπεδο στο κλειστό Γυμναστήριο Γραβιάς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του νέου δαπέδου στο Κλειστό Γυμναστήριο Γραβιάς, το οποίο πλέον αποδίδεται προς χρήση στους αθλητές και τους μαθητές της περιοχής αισθητικά αναβαθμισμένο, αλλά κυρίως πιο ασφαλές ως υποδομή άθλησης.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου Κλειστού Γυμναστηρίου Γραβιάς», προϋπολογισμού 44.967,63 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤΚ-τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων)»-Υπομέτρο 19.2: «Στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD/LEADER)», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) «2014-2020».

Ο χώρος του Γυμναστηρίου αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και η αντικατάσταση του δαπέδου αποτελούσε αίτημα της Διεύθυνσης του σχολείου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γραβιάς, κ. Ιωάννης Μανανάς, με την ολοκλήρωση των εργασιών, σημειώνει: «Το κλειστό Γυμναστήριο της Γραβιάς είναι πλέον είναι έτοιμο προς χρήση, από τους μαθητές του σχολικού συγκροτήματος (Γυμνασίου και Λυκείου), αλλά και για τους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Αξίζει να θυμίσουμε πως πριν από λίγους μήνες πραγματοποιήθηκε και η μόνωσή του, δίνοντας λύση σε επιπλέον προβλήματα». Επίσης, ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, τονίζει: «Ο Δήμος Δελφών ολοκλήρωσε μία ακόμα σημαντική παρέμβαση, ενταγμένη στο συνολικότερο πλαίσιο αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών, οι οποίες στη διάρκεια της παρούσας θητείας έχουν αισθητά αλλάξει όψη. Η απάντησή μας… είναι τα έργα μας».

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός · Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *