Ξουρίκης Σ. Ιωάννης: Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου

Γράφτηκε από
Ξουρίκης Σ. Ιωάννης: Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου

Την Κυριακή η επιλογή είναι μια Ξουρίκης Σ. Ιωάννης ένας άνθρωπος άξιος ειλικρινής και με αξιοπρέπεια έτοιμος να εργαστεί σκληρά για το καλο του Δήμου Ραφηνας-Πικερμίου.

Ενας ανθρώπος που είναι παντα πρώτος στα κοινά με παντα στόχο να γίνει και να υλοποιηθεί το καλυτερο για τον δημο. Ταυτόχρονα, τόσο ο ίδιος ο Ξουρίκης Σ. Ιωάννης, όσο και η οικογένειά του, είναι γνωστοί για τις εθελοντικές τους πρωτοβουλίες σε κρίσιμες στιγμές της περιοχής, π.χ. κατά την περίοδο των πυρκαγιών.

Αποφάσισε, λοιπόν, να θέσει υψοψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Βασιλόπουλου ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, επειδή έχει όρεξη, ενέργεια και υπευθυνότητα να παλέψει για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο του, με στόχο την καλύτερη εκπροσώπηση των φίλων του, των γειτόνων του,, αλλά και όλων των συνδημοτών του στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος είναι ένας καθαρός άνθρωπος με καθαρό λόγο, κοστολογημένο πρόγραμμα, δοκιμασμένο έτοιμο για εφαρμογή, με μια ΔΥΝΑΤΗ ομάδα που είναι εδώ και 4 χρονια στο δρόμο διπλά στον συμπολίτη τους και όχι με υπόσχεση για τα επόμενα χρονιά.

Κυριακή 8/10 ψηφίζουμε Ξουρικη Ιωαννη του Στεργιου.

Ψηφίζουμε ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Κατηγορίες άρθρου:
Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *