Επίσκεψη Βαρβιτσιώτη στη Σαντορίνη

Γράφτηκε από
Επίσκεψη Βαρβιτσιώτη στη Σαντορίνη                                                                   950x950

«Θα είμαστε δίπλα στους Σαντορινιούς στις προσπάθειές τους να βελτιώνουν τις τουριστικές τους υπηρεσίες» ανέφερε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά την επίσκεψή του στην Σαντορίνη και την συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα και τον Έπαρχο Μπάμπη Δαρζέντα, όπου συζήτησαν εκτενώς επί διαφόρων ζητημάτων που αφορούν στην τοπική κοινωνία και στις υποδομές του νησιού.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης πραγματοποίησε αυτοψία στις υφιστάμενες υποδομές και εγκαταστάσεις του λιμένα Αθηνιού και του όρμου Φηρών, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Θήρας όπου ενημερώθηκε από την Λιμενάρχη Θήρας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Κωνσταντία Κορακά για θέματα που αφορούν στην δραστηριότητα του Λιμεναρχείου και περιηγήθηκε στους χώρους του κτιρίου, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει και να συγχαρεί τα στελέχη της Λιμενικής αρχής για το σημαντικό έργο τους.

Ο Υπουργός επεσήμανε χαρακτηριστικά πως η «Σαντορίνη είναι ένα παγκόσμιο φυσικό μνημείο και ένας από του δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας μας» ενώ πρόσθεσε ότι, «οι δυσκολίες στα λιμάνια είναι πολλές και οι γεωγραφικοί περιορισμοί εξίσου πολλοί».

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι στόχος είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα λιμάνια της Σαντορίνης, ευχαριστώντας τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής για την συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουν και τις καθημερινές υπηρεσίες που προσφέρουν στο πλαίσιο αυτό.

Κατηγορίες άρθρου:
Ναυτιλία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *