Καρδίτσα: Σύλληψη καλλιεργητή κάνναβης σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο

Γράφτηκε από

Συνελήφθη, χθες (11-10-2022) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, κατελήφθη να κατέχει, μέσα σε πακέτο τσιγάρων, αποξηραμένη κάνναβη, βάρους -2- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε σε αγρόκτημα, ιδιοκτησίας του, εντοπίστηκε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο, μέσα στο οποίο καλλιεργούνταν -2- δενδρύλλια κάνναβης μεγάλου βάρους και πλήρους ανάπτυξης, ύψους -3,01- και -2,79- μέτρων, αντίστοιχα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε αποθήκη εντός του αγροκτήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • τρία πλαστικά βαρέλια που περιείχαν -31- ανισοβαρείς συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -7- κιλών και -331- γραμμαρίων,
  • κλώνοι κάνναβης με φύλλα και φούντες κάνναβης, συνολικού βάρους -4- κιλών και -998- γραμμαρίων, κρεμασμένοι σε σχοινί προς αποξήρανση, καθώς και
  • μία ζυγαριά.

Περαιτέρω, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -4- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -9,4- γραμμαρίων και
  • -2- συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους -17,7- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *