Εξορμήσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων σε Μαρούσι, Ηράκλειο και Νέα Ιωνία

Γράφτηκε από
Εξορμήσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων σε Μαρούσι, Ηράκλειο και Νέα Ιωνία astynomikoi 028

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πραγματοποιήθηκαν απογευματινές και βραδινές ώρες χθες (18-11-2023) σε Μαρούσι, Ηράκλειο και Νέα Ιωνία 3 ειδικές επιχειρησιακές δράσεις για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων.

Κατόπιν συλλογής, διερεύνησης και αξιολόγησης δεδομένων αναφορικά με καταγεγραμμένες επαναλαμβανόμενες παραβατικές συμπεριφορές με ανήλικους εμπλεκόμενους σε συγκεκριμένα σημεία, σχεδιάστηκαν οι εν λόγω εξορμήσεις και αναπτύχθηκαν στις ανωτέρω περιοχές, επικεντρώνοντας τις δυνάμεις σε περιβάλλοντα χώρο εμπορικού κέντρου και σε 2 σταθμούς ΗΣΑΠ.

Οι δράσεις αυτές οργανώθηκαν τόσο για την αποτροπή εκδήλωσης ανάλογων φαινομένων, όσο και για την πληρέστερη χαρτογράφηση των κινήσεων των ανηλίκων στις επίμαχες περιοχές.

Οι εξορμήσεις ολοκληρώθηκαν με 40 ελέγχους ατόμων ενώ παρόμοιες ενέργειες θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *