Συνάντηση Ιωάννη Μπούγα με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ

Γράφτηκε από
Συνάντηση Ιωάννη Μπούγα με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ

Ο Βουλευτής Φωκίδας και Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Δ. Μπούγας, συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) Δρα Μάριο Τσάκα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η κατασκευή του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Άμφισσα. Δεδομένης της σημασίας του φυσικού αερίου στην οικονομία, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των πολιτών, ο Βουλευτής Φωκίδας βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την ΔΕΔΑ προκειμένου να επισπευσθεί και να συνεχισθεί απρόσκοπτα η διαδικασία.

Ο κ. Τσάκας ενημέρωσε τον κ. Μπούγα ότι η ΔΕΔΑ ήδη προχώρησε σε μίσθωση ακινήτου στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας. Από το εν λόγω ακίνητο θα ξεκινήσει η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου, ο οποίος θα τροφοδοτείται με συμπιεσμένο αέριο, που θα μεταφέρεται από την Λαμία και εν συνεχεία θα διανέμεται στους καταναλωτές, μέσω του δικτύου το οποίο θα διατρέχει ολόκληρο τον αστικό ιστό της πόλης της Άμφισσας. Η δημοπράτηση του έργου κατασκευής του δικτύου αναμένεται εντός των επόμενων μηνών και η ολοκλήρωση της κατασκευής του εντός του 2023. <

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Ενέργεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *