Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης σε δασική περιοχή της Εύβοιας

Γράφτηκε από
Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης σε δασική περιοχή της Εύβοιας

Φυτεία με -90- συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε ευρύτερη δασική περιοχή του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη το μεσημέρι, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση-αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν τη φυτεία και έθεσαν αυτή σε διακριτική επιτήρηση.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός δασικής έκτασης -90- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -0,60- έως -2,20- μέτρων. Η φυτεία ήταν ανεπτυγμένη σε κατάλληλα διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο επιφάνειας περίπου -250- τ.μ., περιβαλλόμενη από πυκνή βλάστηση, ώστε να προσφέρει φυσική κάλυψη και υδροδοτούταν μέσω πλαστικών σωλήνων άρδευσης.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γεωργικά εργαλεία & προϊόντα, πρόσφορα για την περιποίηση των δενδρυλλίων. Επιπλέον στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε, ως μέσο διευκόλυνσης των παράνομων πράξεών του.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *