Εγκαίνια του Πολυδύναμου Προνοιακού Κέντρου στο δήμο Αγ. Αναργύρων Καματερού

Γράφτηκε από
Εγκαίνια του Πολυδύναμου Προνοιακού Κέντρου στο δήμο Αγ. Αναργύρων Καματερού

Παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων Καματερού Στ. Τσίρμπα, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και της Εκκλησίας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολυδύναμου Προνοιακού Κέντρου στο δήμο Αγ. Αναργύρων Καματερού.  

Το κόστος του Προνοιακού Κέντρου μετά από συμπληρωματική σύμβαση που αφορούσε στην επέκταση – διαμόρφωση και του περιβάλλοντα χώρου, ανήλθε στα 7 εκ. ευρώ. Το Πολυδύναμο Κέντρο, μεταξύ άλλων θα στεγάσει ΚΑΠΗ, ξενώνα ημιαυτόνομης διαβίωσης, κέντρο φυσικής αποκατάστασης, τμήμα πρόληψης, αγωγής υγείας, καθώς και τμήμα ψυχοκοινωνικής συμβουλευτικής υποστήριξης. 

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων Καματερού Στ. Τσίρμπας ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη για την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχή ολοκλήρωση ενός εμβληματικού έργου για την ευρύτερη περιοχή.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή τα εγκαίνια δήλωσε: 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, εδώ στα εγκαίνια του Πολυδύναμου Προνοιακού Κέντρου Καματερού για την κατασκευή του οποίου συμβάλαμε καθοριστικά. Χαίρομαι που με τη συνδρομή μας ως Περιφέρεια Αττικής, συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη, θα βρουν φροντίδα και θαλπωρή. Από την αρχή της θητείας μας μέχρι σήμερα θέσαμε ως προτεραιότητά μας τη δημιουργία υποδομών που θα στηρίζουν και θα παρέχουν πρωτοβάθμια φροντίδα σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Είναι ευθύνη μας να στηρίξουμε τους κατοίκους της Αττικής και να συμβάλλουμε στην εξασφάλιση ίσων ευκαιριών και της κοινωνικής συνοχής. Θέλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο κ. Τσίρμπα για το σημαντικό έργο που υλοποιεί τόσο σε επίπεδο κοινωνικής μέριμνας, όσο και σε επίπεδο αναπτυξιακών υποδομών. Όταν ο πρώτος και δεύτερος βαθμός της αυτοδιοίκησης στην Αττική ενώνουν τις δυνάμεις τους τότε μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της  προόδου και της ευημερίας των κατοίκων της Αττικής μας».

Κατηγορίες άρθρου:
Υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *