Δωρεά μαντολίνων στο Μουσικό Σχολείο Πατρών

Γράφτηκε από
Δωρεά μαντολίνων στο Μουσικό Σχολείο Πατρών


Το Μουσικό Σχολείο Πατρών επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ΠΔΕ, Χαράλαμπος Μπονάνος με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Γεώργιο Τελώνη, προκειμένου να δωρίσουν δέκα μαντολίνα που αγοράστηκαν με χρήματα της αντιμισθίας του Περιφερειακού Συμπαραστάτη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του Σχολείου, Τάσο Καραγιάννη, καθώς και εκπαιδευτικούς με τους οποίους πραγματοποίησαν εποικοδομητική συζήτηση.

Κατά τις συναντήσεις, ο κ. Τελώνης σχολίασε: «Είναι από τις περιπτώσεις που όχι απλώς που δε μπορείς να αρνηθείς, αλλά κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσεις το αίτημα άμεσα. Μετά τη συνεννόηση με τον κ. Μπονάνο στον οποίο έγινε το αίτημα από τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου  για προμήθεια μουσικών οργάνων για τους μαθητές, προσπάθησα να κάνω αμέσως αυτό που ένιωθα. Με χρήματα από την αντιμισθία μου ως Συμπαραστάτης του Πολίτη, την οποία ουδέποτε εισέπραξα από την αρχή της θητείας μου, αγοράστηκαν 10 μαντολίνα τα οποία προσφέρθηκαν με πολλή αγάπη στο Μουσικό Σχολείο για τις ανάγκες των σπουδαστών. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να κάνεις κάποιους, ειδικά όταν μιλάμε για παιδιά, χαρούμενους».

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος εξήρε την προσφορά του κ. Τελώνη τονίζοντας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα που βρισκόμαστε στο μουσικό σχολείο για τη δωρεά των μαντολίνων που αποτελεί υποχρεωτικό όργανο διδασκαλίας για όλους τους μαθητές του σχολείου. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Συμπαραστάτη του Πολίτη Γεώργιο Τελώνη ο οποίος έχει διαθέσει το σύνολο των αντιμισθιών του από την αρχή της θητείας του προκειμένου να ενισχυθούν σύλλογοι και φορείς της Περιφέρειας που έχουν ανάγκη. Τέτοιες πράξεις σπανίζουν και αντικατοπτρίζουν το ήθος και το χαρακτήρα ενός πραγματικού ενεργού πολίτη».

Κατηγορίες άρθρου:
Εκπαίδευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *