Παραδίδεται το έργο στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Διαγόρας»

Γράφτηκε από
Παραδίδεται το έργο στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Διαγόρας»                                          950x835

«Κόσμημα» για το νησί της Ρόδου αποτελεί εκ νέου το Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ», τιμώντας επάξια τη σπουδαία ιστορία του. Το έργο έχει ήδη ολοκληρωθεί σε ποσοστό άνω του 80% και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η πλήρης παράδοσή του.

Το έργο, που δρομολογήθηκε με προσωπική μέριμνα του Αντιδημάρχου Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρα. Στέφανου Ι. Δράκου, αφορούσε στην Αποκατάσταση του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» και είχε αρχικό εκτιμώμενο προϋπολογισμό εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (600.000,00€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Η δημοτική αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη δια του αρμοδίου Αντιδημάρχου Δρα. Στέφανου Ι. Δράκου, προχώρησε με την αρωγή των συνεργατών τους, υπηρεσιακών της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων Δήμου Ρόδου και συναρμοδίων υπηρεσιών, στη σύνταξη της μελέτης με τίτλο: “Αποκατάσταση Δημοτικού Σταδίου Ρόδου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ»”, στην έγκριση αυτής από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού, στην υποβολή και έγκριση της χρηματοδότησης αυτού σε ποσοστό 100%, στη δημοπράτηση και εκτέλεσή του.

«Νιώθω μεγάλη χαρά, βλέποντας το αποτέλεσμα της σκληρής μας δουλειάς. Νιώθω μεγάλη τιμή, να συμβάλλω, να συμβάλλουμε στην αποκατάσταση της ιστορίας του τόπου μας, μέσω της προστασίας και ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, των μνημείων μας», δήλωσε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, αμέσως μετά τη νέα αυτοψία του στο έργο, που εκτελείται υπό την εποπτεία του.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός · Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *