Αθήνα: Συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Γράφτηκε από
Αθήνα: Συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών 02112022narkotika 950x711

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες της 1-11-2022 στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) 48χρονος αλλοδαπός για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στον 48χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του -0,7- γραμμ. κοκαΐνης και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης -259,7- γραμμ., ποσότητα κάνναβης -0,9-γραμμ., το χρηματικό ποσό των -1.000- ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά.

Επίσης, στο πλαίσιο δράσεως της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της 1-11-2022 με συνδρομή Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή των Αχαρνών, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 2 ημεδαπές (28 και 48 ετών) και 51χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στην κατοχή τους και σε οικία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης -4,7- γραμμ., ποσότητα κοκαΐνης -1,8- γραμμ., -85- φαρμακευτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των -186- ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Ακόμα, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε, μεσημβρινές ώρες της 1-11-2022, ειδική δράση-εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και την περαιτέρω αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών.

Κατά τη διάρκεια της επιχειρησιακής δράσης ελέχθησαν -32- άτομα και συνελήφθησαν 2 ημεδαποί (56 ετών) και 27χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι κατελήφθησαν να κατέχουν συνολικά -169- φαρμακευτικά δισκία και κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι ειδικές δράσεις των ανωτέρω Υπηρεσιών θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *