Άσκηση ετοιμότητας της 7 ης ΕΜΑΚ στο ΓΝ Θηβών

Γράφτηκε από
Άσκηση ετοιμότητας της 7 ης ΕΜΑΚ στο ΓΝ Θηβών                      3

Την καθιερωμένη, ετήσια άσκηση ετοιμότητας και διαχείρισης κρίσεων «Σεισίχθων 2022» πραγματοποίησε χθες μονάδα της 7 ης ΕΜΑΚ, σε συνεργασία με τις πυροσβεστικές υπηρεσίες του Νομού Βοιωτίας και την Πολιτική Προστασία του Δήμου Θηβαίων.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Μαΐου στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, έγινε προσομοίωση διαφόρων σεναρίων αντιμετώπισης κρίσεων και κλιμακούμενων περιστατικών, όπως η κατάσβεση πυρκαγιάς και ο απεγκλωβισμός και διάσωση ασθενών. Σκοπός της άσκησης ήταν η διασφάλιση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των διαθέσιμων μέσων, καθώς και η συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να επιτευχθεί το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και ετοιμότητας στην περίπτωση αντιμετώπισης πραγματικών περιστατικών.

Άσκηση ετοιμότητας της 7 ης ΕΜΑΚ στο ΓΝ Θηβών                      2
Από την πλευρά του Δήμου Θηβαίων, στην άσκηση «Σεισίχθων 2022» συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών και μέλος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, κ. Γιώργος Παπασπύρου, καθώς και ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, κ. Σπύρος Παπαναστασίου.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *