Η Τροχαία Καστοριάς διένειμε φυλλάδια με συμβουλές οδικής κυκλοφορίας για ασφαλείς μετακινήσεις με ηλεκτρικα οχήματα

Γράφτηκε από
Η Τροχαία Καστοριάς διένειμε φυλλάδια με συμβουλές οδικής κυκλοφορίας για ασφαλείς μετακινήσεις με ηλεκτρικα οχήματα 14092022fylladiadytmakedonia002 950x427

Το Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς διένειμε ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής κυκλοφορίας για ασφαλείς μετακινήσεις, καθώς και με τους κανόνες κυκλοφορίας των Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων (Ε.Π.Η.Ο.) και ποδηλάτων, σε πολίτες της Π.Ε. Καστοριάς, με απώτερο σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Επίσης, τα εν λόγω φυλλάδια διανεμήθηκαν και σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και σε συλλόγους της Π.Ε. Καστοριάς.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς που έχει ως στόχο να ενημερώσει, αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους χρήστες των Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων και ποδηλάτων, προκειμένου να ενημερωθούν για την ασφαλή οδήγησή τους, καθώςτο τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται αύξηση της κίνησής τους.

Η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς κυρίαρχη προτεραιότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, αποτελεί η ασφάλεια και η απρόσκοπτη κίνηση όλων των πολιτών που κινούνται στο οδικό δίκτυο.

Ανάλογη δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί και το προσεχές χρονικό διάστημα από το Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς, το οποίο έχει ως διαρκή στόχο την ενημέρωση, την προστασία, και την εμπέδωση της κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας σε όλους τους πολίτες.

Η Τροχαία Καστοριάς διένειμε φυλλάδια με συμβουλές οδικής κυκλοφορίας για ασφαλείς μετακινήσεις με ηλεκτρικα οχήματα 14092022fylladiadytmakedonia003 1024x683
Η Τροχαία Καστοριάς διένειμε φυλλάδια με συμβουλές οδικής κυκλοφορίας για ασφαλείς μετακινήσεις με ηλεκτρικα οχήματα
Η Τροχαία Καστοριάς διένειμε φυλλάδια με συμβουλές οδικής κυκλοφορίας για ασφαλείς μετακινήσεις με ηλεκτρικα οχήματα 14092022fylladiadytmakedonia004 1024x683
Η Τροχαία Καστοριάς διένειμε φυλλάδια με συμβουλές οδικής κυκλοφορίας για ασφαλείς μετακινήσεις με ηλεκτρικα οχήματα
Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *