Επίσκεψη Γιάννη Οικονόμου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας «Σπύρος Λούης»

Γράφτηκε από
Επίσκεψη Γιάννη Οικονόμου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας «Σπύρος Λούης»                             1 950x633

Χθες το πρωί επισκέφθηκα το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α), συναντήθηκα με την Διοίκηση, τα μέλη του Δ.Σ, ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο, Νεκτάριο Βιδάκη, και τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή, Κωνσταντίνο Χαλιορή, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και εκείνα που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν και ξεναγήθηκα στις εγκαταστάσεις, όπου μεταξύ άλλων συνάντησα τους αθλητές μας Μίλτο Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλή, τον προπονητή Γιώργο Πομάσκι και τον Άγγελο Παυλακάκη.

Στο Ο.Α.Κ.Α βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, όπου φιλοξενούνται μεγάλες διοργανώσεις και μια σειρά από δράσεις εμβληματικού περιεχομένου. Στο χώρο αυτό προπονούνται αθλητές και αθλητριές μας, πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.

Γνωρίζω ότι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε επιταχύνοντας, ώστε οι Έλληνες αθλητές και οι Ελληνίδες αθλήτριες να έχουν τις βέλτιστες συνθήκες και τα εφόδια για τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, ιδιαίτερα από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε χρονιά προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *