Ιστιαία: 2 συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα

Γράφτηκε από
Ιστιαία: 2 συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα 2

Συνελήφθησαν το πρωί, σε περιοχές της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, 2 ημεδαπές για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί τελωνειακού κώδικα, ενώ σε βάρος της μίας εκ των δυο συλληφθέντων, σχηματίσθηκε δικογραφία και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αστυνομικών της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. της ιδίας Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν σε δύο διαφορετικές διαδοχικές αστυνομικές επιχειρήσεις, νομότυπες έρευνες στις οικίες των δύο γυναικών, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 21 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια), που περιείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 7,2 γραμμαρίων,
  • 5 αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 21,4 γραμμαρίων,
  • 99 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών,
  • το χρηματικό ποσό των 4.005 ευρώ και
  • 1.000 κενές νάιλον συσκευασίες.

Επιπλέον, από την οικία της μίας εκ των δύο γυναικών, κατασχέθηκαν 42 φυσίγγια πιστολιού, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) και μία γεμιστήρα πιστολιού. Τις προανακρίσεις διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *