Φωκίδα: Ασφαλτόστρωση κι αποκατάσταση δρόμων σε Ιτέα και Κίρρα

Γράφτηκε από
Φωκίδα: Ασφαλτόστρωση κι αποκατάσταση δρόμων σε Ιτέα και Κίρρα                          950x534

Ένα ακόμα έργο οδοποιίας ξεκινά ο Δήμος Δελφών, αυτή την φορά εντός των Κοινοτήτων της Ιτέας και της Κίρρας, προχωρώντας σε ασφαλτόστρωση και την αποκατάσταση δρόμων οι οποίοι σήμερα αντιμετωπίζουν προβλήματα φθορών.

Πιο συγκεκριμένα, υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινά το έργο με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών οδών Δ.Ε. Ιτέας (Ιτέα και Κύρρα)», προϋπολογισμού 67.500,00 ευρώ, το οποίο αφορά συνολικά έξι τμήματα του οδικού δικτύου, στην Κοινότητα Ιτέας στις οδούς Ανδρούτσου, Καραϊσκάκη, Μιχαλοπούλου, Στοφόρου και Φωκίδη και στην Κοινότητα Κίρρας στην επαρχιακή οδό Ιτέας-Διστόμου.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, όπου υπάρχει χωματόδρομος θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου στο τέλος να κατασκευασθεί ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας, ενώ όπου υπάρχει φθαρμένο οδόστρωμα θα γίνουν εργασίες επισκευής του, με τελικό στάδιο εργασιών τη νέα ασφαλτόστρωση.

Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας, κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, με δήλωσή του εστιάζει στις σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει από το Δήμο Δελφών καθ’ όλη τη διάρκεια της παρούσας θητείας στον τομέα της οδοποιίας, τονίζοντας πως κάθε πηγή χρηματοδότησης έχει αξιοποιηθεί στο έπακρο, βάζοντας τέλος στις χαμένες ευκαιρίες. Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, αντίστοιχα, σημειώνει: «Η εξάντληση κάθε πιθανής πηγής χρημάτων και η σωστή οργάνωση του Δήμου και των Υπηρεσιών του αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό ώστε οι πολιτικές μας στοχεύσεις να γίνονται πράξη. Ο Δήμος Δελφών είναι καθημερινά στην επικαιρότητα με νέα έργα, απόδειξη της αποτελεσματικότητας με την οποία εργαζόμαστε».

Ετικέτες άρθρου:
· · ·
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *