Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ νεαρή με ρίζες από Δίστομο

Γράφτηκε από
Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ νεαρή με ρίζες από Δίστομο                           950x976

Για άλλη μια φορά Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ ανακηρύχτηκε η (εκ Διστόμου καταγόμενη) Ελληνοαμερικανίδα Δήμητρα Κόρρη! Η Δήμητρα κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο στους Πανελλήνιους Αγώνες για το (αναβληθέν πέρυσι) Πρωτάθλημα 2021,που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην Αθήνα (Athens Heart Παγοδρόμιο).

“Είμαι ευτυχισμένη που βρίσκομαι στην Ελλάδα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα” είπε ευχαριστώντας την Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων και τον Σύλλογο της, τον Τάρανδο Μοσχάτου.“Ανυπομονώ για το τι θα φέρει το 2022”, πρόσθεσε η γεννημένη το 1992 στο Σικάγο, Δήμητρα-εγγονή της Τούλας Καρούζου και κόρη του Πέτρου Κορρη.

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ατομικό πατινάζ έχει ανακηρυχθεί τα έτη 2014, 2017, 2018, 2019 και 2021. Κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο EduSport Trophy το 2018 και το χάλκινο μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες 2018, με τα ελληνικά χρώματα.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟH Δήμητρα βρέθηκε στο Δίστομο τον Δεκέμβριο του 2018 για λίγες ώρες μεταξυ των αθλητικών και άλλων επαγγελματικών της υποχρεώσεων σε όλο τον κόσμο – μάλιστα μόλις ένα 48ωρο μετά από ένα εντυπωσιακό show καλλιτεχνικού πατινάζ. Στο παγοδρόμιο που είχε στηθεί στο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ενώπιον 15.000 θεατών!

Η νεαρή Διστομίτισσα, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Πολιτισμικού Συλλόγου Διστόμου να την τιμήσει με ειδική πλακέτα για την διάκρισή της. “Αγαπώ τον τόπο μου, το Δίστομο, και όποτε μου το επιτρέπει το πρόγραμμα, έρχομαι στο σπίτι μου. Όπως σήμερα έστω για λίγες ώρες”, είχε πει τότε στα γραφεία του Συλλόγου, όπου ήρθε μαζί με τη γιαγιά της και την θεία της. Αντιπροσωπεύει την Ελλάδα σε Junior και Senior Αγώνες παγοδρομίας (Πατινάζ), ενώ κατέχει το Εθνικό ρεκόρ στα 500μ, 1.000μ, και στα 1.500μ.

Ιστορικό ρεκόρ πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια των πανελλήνιων αγώνων καλλιτεχνικού πατινάζ στη Θεσσαλονίκη το 2017 καθώς έσπασε το φράγμα των 100 βαθμών με 105,06 συνολική βαθμολογία. Εκτός από τον αθλητισμό, η Δήμητρα Κόρρη ασχολείται επαγγελματικά, μετά από σπουδές, με την σκηνοθεσία και το τραγούδι.

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ νεαρή με ρίζες από Δίστομο            1 654x1024
Η Δήμητρα Κόρρη
Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ νεαρή με ρίζες από Δίστομο            3
Ξανά Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ νεαρή με ρίζες από Δίστομο
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *