Μια… Παραμυθούπολη στην Αργυρούπολη!

Γράφτηκε από
Μια… Παραμυθούπολη στην Αργυρούπολη!              950x534

Παρουσία εκατοντάδων γονέων και παιδιών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη γιορτή της μητέρας που διοργανώθηκαν στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, εγκαινιάστηκε ένας «παραμυθένιος» χώρος παιγνιδιού και αναψυχής για τα παιδιά με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Η παιδική χαρά παραδόθηκε βάση της σχετικής προγραμματικής σύμβασης που υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο Ι. Κωνσταντάτο. 

Πρόκειται για την «Παραμυθούπολη» του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, επί της συμβολής των οδών Λαμπράκη και Παπαναστασίου, μια εκ των δύο μεγάλων παιδικών χαρών που ανακατασκευάζονται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής με το ποσό των περίπου 400 χιλιάδων ευρώ. Παράλληλα, σύντομα αναμένεται η ολοκλήρωση της κατασκευής και της δεύτερης παιδικής χαράς στην περιοχή Ρέμα-Τράμ Ελληνικού. 

Στα εγκαίνια της νέας σύγχρονης παιδικής χαράς «Παραμυθούπολη» παραβρέθηκε εκ μέρος της Περιφέρειας η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Μεταφορών κ. Γ. Αδαμοπούλου, ενώ ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε μήνυμα του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση του έργου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, τα εξής: 

«Στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας που έχουμε με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης και προσωπικά με τον Δήμαρχο Γ. Κωνσταντάτο, αποτέλεσμα της οποίας είναι η υλοποίηση μίας σειράς σημαντικών έργων υποδομής, είναι και αυτή η νέα σύγχρονη παιδική χαρά που υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Παραδίδουμε στους μικρούς μας φίλους, ακόμη έναν ελεύθερο χώρο χαράς και παιχνιδιού, με σύγχρονες και ασφαλείς προδιαγραφές, όπου μέσα από μια ποικιλία δραστηριοτήτων τα παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να απολαύσουν τις ελεύθερες ώρες τους».

Μια… Παραμυθούπολη στην Αργυρούπολη!
Μια… Παραμυθούπολη στην Αργυρούπολη!
Κατηγορίες άρθρου:
Περιβάλλον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *