Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δελφών 

Γράφτηκε από
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δελφών 

Αντιπροσωπεία του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Σπύρο Κυριάκη τον Γεν. Γραμματέα Θανάση Δρόλαπα και τα μέλη Έφη Λαλλά και Θύμιο Λύτρα, συναντήθηκε σήμερα, Σάββατο 21 Μαΐου, με τον Δήμαρχο Δελφών Παναγιώτη Ταγκαλή, στο γραφείο του Δημάρχου στην Άμφισσα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίας Ευθυμίας Θύμιος Κατσαρέλης και ο συγχωριανός μας Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δελφών Ανδρέας Σολτάτος.

Στη συνάντηση, η οποία διήρκεσε 1,5 ώρα και η οποία διεξήχθη μέσα σε πολύ καλό κλίμα, από το Δ.Σ. του Συλλόγου εθίγησαν χρονίζοντα ζητήματα που αφορούν στην Αγία Ευθυμία και πιο συγκεκριμένα: ανακατασκευή παιδικής χαράς, ολοκλήρωση και παράδοση παλιού σχολείου, αξιοποίηση αιθουσών νέου σχολείου, αξιοποίηση οικίας Σταθοπούλου αλλά και θέματα της καθημερινότητας.

Αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και συμφωνήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να δρομολογηθούν -με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων- ώστε να υπάρξει δυνατότητα αντιμετώπισης των χρονιζόντων αυτών προβλημάτων.

Η φωτογραφία είναι από τη σημερινή συνάντηση. Διακρίνονται από αριστερά: Θύμιος Κατσαρέλης, Θανάσης Δρόλαπας, Ανδρέας Σολτάτος, Έφη Λαλλά, Θύμιος Λύτρας, Παναγιώτης Ταγκαλής και Σπύρος Κυριάκης.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *