Ο Δήμος Καλαμάτας ανανεώνει οχήματα και μηχανήματα έργου

Γράφτηκε από
Ο Δήμος Καλαμάτας ανανεώνει οχήματα και μηχανήματα έργου                                                      950x713

Συνεχίζεται η ανανέωση του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Καλαμάτας. Στο πλαίσιο υλοποίησης σχετικής δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής, παρελήφθη ένα ακόμη πολυμηχάνημα – μικρός φορτωτής με τρία προσαρτήματα (Σάρωθρο καθαρισμού με κάδο συλλογής, Σύστημα περονών και Κάδο ανοιγόμενο 4X1).

Η προμήθεια του νέου μηχανήματος έργου χρηματοδοτήθηκε μέσω πρότασης που είχε καταθέσει ο Δήμος Καλαμάτας στο ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης των Δήμων «Φιλόδημος ΙΙ».

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ανάφερε: «Όπως είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, δίνουμε βάρος στην ανανέωση του μηχανοκίνητου εξοπλισμού του Δήμου Καλαμάτας. Συνεχίζουμε, λοιπόν, μετά από τέσσερα απορριμματοφόρα, έναν γερανό, μία βαρέλα και ένα πολυμηχάνημα επισκευής οδοστρώματος και παρεμβάσεων καθαρισμού, σήμερα παραλάβαμε ένα bobcat το οποίο θα δώσει λύσεις καθώς διαθέτει σπαστό κουβά και βούρτσα, ενώ η ανανέωση του δημοτικού στόλου θα συνεχιστεί καθώς αναμένουμε -επίσης- ένα ανοικτό φορτηγό όχημα 19 t.».

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares