Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του Πηλίου

Γράφτηκε από
Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του Πηλίου                                               950x713

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ολοκληρωμένο πρόγραμμα ύψους 6,9 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνει την κατασκευή τεχνικών για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου.

Συγκεκριμένα, στο δρόμο Χάνια Κισσός στη θέση β ολοκληρώνεται η κατασκευή πασσαλοσυστοιχίας, κεφαλόδεσμου και αποκατάσταση διατομής της οδού και ακολουθεί η αποκατάσταση της εισόδου της Τσαγκαράδας από Ξουρίχτι. Ολοκληρώνεται η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στις ε.ο. Μούρεσι-Άγιος Ιωάννης και Άγιος Δημήτριος-Άγιος Ιωάννης ενώ ακολουθεί η κατασκευή επιπλέον τοιχείων αντιστήριξης σε σημεία των οδών καθώς και στη θέση Μυλοπόταμος. Στην ε.ο. Βόλου Αργαλαστής στο ύψος της Μπούφα ολοκληρώνεται η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και τάφρου διοχέτευσης των ομβρίων και ακολουθεί η κατασκευή τριγωνικής τάφρου από το Δέλτα Μηλεών έως τις Μηλιές.

Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του Πηλίου
«Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες ενισχύουμε με ολοκληρωμένο σχεδιασμό έργων την ευστάθεια σε τμήματα του οδικού κυκλώματος Πηλίου. Με στρατηγική,  σχεδιάζουμε, χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε έργα με αυστηρές  τεχνικές προδιαγραφές που αναβαθμίζουν το επίπεδο οδικής ασφάλειας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του Πηλίου                                               1
Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του Πηλίου
Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του Πηλίου                                               2
Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του Πηλίου
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares