Φάνης Σπανός: Ολοκληρώσαμε σημαντικά έργα και είμαστε κοντά πλέον στην κατασκευή του Φράγματος Ψαχνών

Γράφτηκε από
Φάνης Σπανός: Ολοκληρώσαμε σημαντικά έργα και είμαστε κοντά πλέον στην κατασκευή του Φράγματος Ψαχνών FSMES2 950x713

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Εύβοιας της παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” πραγματοποίησαν περιοδεία σε περιοχές του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

«Ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή όλους τους φίλους που συναντήσαμε στην Καστέλλα, τα Πολιτικά, τα Ψαχνά, την Τριάδα, την Άτταλη, τη Μακρυκάπα, τον Πάλιουρα, τους Καθενούς, τον Πισσώνα, τον Πούρνο και την Στενή», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Μιλήσαμε μαζί τους για το κορυφαίο έργο, που διεκδικεί χρόνια αυτός ο τόπος και ναι είμαστε κοντά στην υλοποίηση του. Το Φράγμα Ψαχνών για το οποίο εκπονήσαμε μελέτες σχεδόν από την αρχή και προσβλέπουμε σε χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης. Στοχεύει να λύσει οριστικά το αρδευτικό πρόβλημα σε μια περιοχή με μεγάλο αγροτικό πληθυσμό, αλλά και να “νοικοκυρέψει” συνολικά το υδρολογικό τοπίο της περιοχής.

»Συνεχίζουμε με προγραμματισμό για δράσεις όπως το Αλιευτικό Καταφύγιο Πολιτικών, που μελετάται, η παραποτάμια ανάπλαση της Στενής που δημοπρατείται, αλλά και με αθλητικά έργα, όπως η εγκατάσταση χλοοτάπητα σε γήπεδα της περιοχής, που προχωρά και το κλειστό γυμναστήριο Ψαχνών, που ξεπερνούμε τα προβλήματα για να το παραδώσουμε ολοκληρωμένο.

»Ταυτόχρονα, σημαντικά έργα οδοποιίας, όπως το Αφράτι – Πισσώνας, η παράκαμψη Πισσώνα, η βελτίωση του Αρτάκη – Στενή – Στρόπωνες, το στενό του Πούρνου, οι γέφυρες Πολιτικών και άλλες, το Μίστρος – Σέττα αλλά και η σύνδεση των παραλιών του Αιγαίου (Χιλιαδού, Λιμνιώνας, Κατούνια, Σαρακήνικο, Βλαχιά) ολοκληρώθηκαν ή προχωρούν απρόσκοπτα για να παραδοθούν στους συμπολίτες μας! Χαρά μας έδωσε η ικανοποίηση των εργαζομένων και των επισκεπτών του Κέντρου Υγείας Ψαχνών από την πρόσφατη κτιριακή αναβάθμιση που ολοκληρώσαμε!

»Σήμερα, Τρίτη, είμαστε από νωρίς σε περιοχές της Φθιώτιδας, όπου υπάρχει ο κίνδυνος εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων. Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας με όλες μας τις δυνάμεις και σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσουμε ό,τι προκύψει».

Κατηγορίες άρθρου:
Περιβάλλον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *