Φάνης Σπανός: Αναδεικνύουμε τον αρχαιολογικό πλούτο του Ορχομενού και παράλληλα μεριμνούμε για τους παραγωγούς μας

Γράφτηκε από
Φάνης Σπανός: Αναδεικνύουμε τον αρχαιολογικό πλούτο του Ορχομενού και παράλληλα μεριμνούμε για τους παραγωγούς μας orxom7 950x586

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βοιωτίας της παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” πραγματοποίησαν περιοδεία στον Δήμο Ορχομενού, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν το Ακραίφνιο, το Κόκκινο, το Κάστρο, τον Διόνυσο, τον Ορχομενό, τον Άγιο Δημήτριο και το Παύλο.

«Αναδεικνύουμε τον αρχαιολογικό πλούτο του Ορχομενού και παράλληλα μεριμνούμε για τους παραγωγούς μας, τους ανθρώπους που μοχθούν για να φτάσουν στα νοικοκυριά μας τα εξαιρετικά προϊόντα της Στερεοελλαδίτικης γης», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Ενημερώσαμε τους συμπολίτες μας για την πορεία κομβικών έργων, όπως η αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου Ορχομενού, η ανάπλαση των οδών Μινύου και Ακροπόλεως και ο οδικός άξονας προς τα Σκροπονέρια.

»Μιλήσαμε ακόμη για τα πολλά έργα και δράσεις υποστήριξης της αγροτικής παραγωγής, όπως και για τις πολλές ακόμη παρεμβάσεις που οφείλουμε στους αγρότες της Κωπαΐδας. Καταγράψαμε νέες ανάγκες και αιτήματα και δεσμευτήκαμε να συνεχίζουμε μαζί! Επίμονα και μεθοδικά να δουλέψουμε για τον τόπο μας και για τα παιδιά μας!»

Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα · Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *