Συνελήφθη πορτοφολάς στη Θεσσαλονίκη

Γράφτηκε από
Συνελήφθη πορτοφολάς στη Θεσσαλονίκη xeiropedes 950x633

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη 27χρονου αλλοδαπού για κλοπή πορτοφολιού, από 18χρονη ημεδαπή, εντός αστικού λεωφορείου.

Ο συλληφθείς με τις τραπεζικές κάρτες που περιείχε το πορτοφόλι είχε πραγματοποιήσει τρεις ανέπαφες συναλλαγές συνολικού ύψους 131 ευρώ, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και δεύτερο πορτοφόλι, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα από 21χρονη ημεδαπή, ομοίως εντός αστικού λεωφορείου.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι ο 27χρονος από κοινού με αλλοδαπό συνεργό του, δρώντας, είτε από κοινού, είτε κατά μόνος του, κατά το χρονικό διάστημα από 1 Νοεμβρίου έως και 12 Δεκεμβρίου 2023 προέβησαν σε 10 επιπλέον κλοπές πορτοφολιών εντός αστικών λεωφορείων, κυρίως στο κέντρο της πόλης, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιούσαν αγορές (ανέπαφες συναλλαγές) με τις τραπεζικές κάρτες που αφαιρούσαν.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, καθώς και του συνεργού του, για διακεκριμένη κλοπή και απάτη με υπολογιστή κατά συναυτουργία, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *