Δράσεις του Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς

Γράφτηκε από
Δράσεις του Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς          950x1267

Πλούσια η δράση του Περιφερειακού τμήματος του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς το Σαββατοκύριακο της 21 και 22 Μαΐου 2022.

α) Το Περιφερειακό Τμήμα του ΕΕΣ Λιβαδειάς κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Βοιωτίας ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη και την εν γένει υποστήριξη των αθλητών για δυο ημέρες την 21 και 22 Μαΐου 2022 στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες καλαθοσφαίρισης Ελλάδας-Κύπρου. Όλοι οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς αντιμετωπίζοντας τα περιστατικά με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Οι εθελοντές επενέβησαν καίρια και αποτελεσματικά όσες φορές χρειάστηκε επιβεβαιώνοντας την άριστη εκπαίδευσή τους. Μάλιστα ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κούτσικος απένειμε στο Περιφερειακό Τμήμα τιμητική πλακέτα για την προσφορά του.

β) Το Περιφερειακό Τμήμα του ΕΕΣ Λιβαδειάς κατόπιν αιτήματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη και την εν γένει υποστήριξη των αθλητών ΑΜΕΑ στον 1ο Αγώνα Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ
ΙΣΟΙ» που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά στις 22 Μαΐου 2022. Δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. φυσικά όλοι οι εθελοντές μας με ιδιαίτερη θέρμη αγκάλιασαν τη δράση αυτή καθώς κατάφεραν με την παρουσία τους να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική όπως αρμόζει σε τέτοιου είδους αγώνες.

To Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς συνεχίζει να προσφέρει ανιδιοτελώς όπου υπάρχει ανάγκη, σε όποια δράση χρειάζεται, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΦΟΥΛΑ

Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *